Log in
updated 3:12 PM UTC, Aug 19, 2019
Ροή ειδήσεων :

Τα συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Κύριο Τα συγχαρητήρια μηνύματα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ξάνθης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος συγχαίρει τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Χαρά, προβληματισμός, ανάμεικτα συναισθήματα πλημμυρίζουν όλους μας.
Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, ένα υπέροχο ταξίδι στη γνώση μόλις ξεκινά.
Για όσους δεν πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο κι εισήχθησαν σε άλλη σχολή, να γνωρίζουν πως όλες οι επιστήμες έχουν ενδιαφέρον, αρκεί να το αναζητήσουν.
Όσοι θελήσουν να ξαναπροσπαθήσουν, να υπολογίζουν πως η ίδια η ζωή δίνει τις ευκαιρίες και τις εναλλακτικές, ακόμη και σε εποχές κρίσης.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και στους καθηγητές που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών μας και μας έκαναν περήφανους.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη την επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά και όλους όσοι μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.
Με την ευκαιρία αυτή ο κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες στις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην πόλη μας.
Ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμαρχος προσωπικά θα είναι αρωγός στη διαδρομή τους αυτή, με την ευχή να συλλέξουν τις ωραιότερες αναμνήσεις από τη φιλόξενη πόλη μας.

Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ Ξάνθης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων:
Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις για να εισαχθούν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, η ΝΟΔΕ Ξάνθης θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια, σε όλους του μαθητές.
Συμμεριζόμαστε την χαρά των γονέων, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να δικαιώνονται, αλλά και των εκπαιδευτικών που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.
Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που μετράει είναι η εργατικότητα, η όρεξη, το πείσμα, η φιλοδοξία.
Για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης
Ο Πρόεδρος Κιατίπης Νικόλαος
Ο Γραμματέας Παπαχαβιάρης Χρήστος

Συγχαρητήρια Δημάρχου Νέστου στους επιτυχόντες των Πανελληνίων
Συγχαίρω θερμά, τις νέες και τους νέους του Δήμου μας που κατάφεραν να εισαχθούν επιτυχώς στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και να τους ευχηθώ καλές σπουδές μέσα από τις οποίες θα καταρτιστούν διευρύνοντας τις γνώσεις τους.
Η εντατική προσπάθεια, η επιμονή τους, οι αγώνες τους απέδωσαν γεμίζοντας με περηφάνια και χαρά όχι μόνος τους ίδιους και τους γονείς τους αλλά και όλους μας. Τώρα είναι η στιγμή που δικαιώνονται και οι κόποι, τόσο των γονιών όσο και των καθηγητών τους, αποδεικνύοντας τα υψηλά μαθησιακά επίπεδα που χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση που υπάρχει στον Δήμο μας.
Για τα παιδιά που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, αυτές οι εξετάσεις ήταν μια από τις πολλές δοκιμασίες που θα συναντήσετε στην διάρκεια της ζωής σας, αρκεί να μην το βάλετε ποτέ κάτω. Χάθηκε μόνο μια μάχη. Η ζωή έχει πολλές. Αδράξετε τη μέρα και αξιοποιήσετε την συγκυρία αυτή σαν ευκαιρία, αποδεικνύοντας τις ξεχωριστές ικανότητες που διαθέτει ο καθένας από εσάς. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρετε!
Χρυσούπολη, 28/8/2018
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ
ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 28 Αύγουστος 2018 18:00