Log in
updated 12:38 PM UTC, May 26, 2020
Ροή ειδήσεων :

Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούκου στην Ξάνθη

Κύριο Μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούκου στην Ξάνθη

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Ξάνθης.
Παρά το γεγονός πως η Κυριακή είναι εκ των πραγμάτων μια δύσκολη μέρα για όλους, μια μέρα εκκλησίας, οικογένειας αλλά και μια μέρα η οποία προσφέρεται για κάποια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, οι Ξανθιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γέμισαν την αίθουσα σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπάρχουν και αρκετοί όρθιοι.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κωνσταντίνος Μαλάκης καθώς και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα πιστοποιήσουν ουσιαστικά τη ΝΔ ως πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας ενώ αναφερόμενος στην κα. Ασημακοπούλου επεσήμανε πως με την εκλογή της η Ελλάδα θα έχει μια πολύ δυνατή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Κοντός ανέφερε πως το κύριο μήνυμα αυτών των εκλογών θα είναι πως ο Τσίπρας έχει τελειώσει οριστικά.
Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την εκλογή της Άννας Ασημακοπούλου ενώ και ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των εκλογών της 26ης Μαΐου.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στην Ξανθιώτισσα υποψήφια Ευρωβουλευτή της ΝΔ Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού η οποία τόνισε πως για την ίδια αποτελεί μεγάλη τιμή η υποψηφιότητα της αυτή ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης η οποία όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελείται από ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και έχει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους.
Τέλος τον λόγο έλαβε η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία αφού ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, επεσήμανε πως θα βρίσκεται στη Θράκη και μετά τις εκλογές ώστε να ακούσει τα προβλήματα της περιοχής και να συμβάλει στην επίλυση τους.
Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας της ήταν αφιερωμένο στην Ε.Ε. σημειώνοντας με έμφαση πως στην Ευρώπη όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και δεν είναι δυνατόν ένας Έλληνας που βρίσκεται σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό κράτος να νιώθει ή να θεωρείται πολίτης δεύτερης κατηγορίας.
Αναφορικά με τη σημερινή Ε.Ε. τόνισε πως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει τριγμούς ενώ λόγω της κρίσης για την αντιμετώπιση της οποίας η Ευρώπη δεν ήταν έτοιμη, έχει αρχίσει να δημιουργεί αρνητικές σκέψεις στο μυαλό των ανθρώπων.
Ωστόσο όπως ανέφερε, αυτή η Ευρώπη ήταν που μας βοήθησε και μας κράτησε όρθιους ως χώρα την περίοδο που βρισκόμασταν ένα βήμα πριν από την χρεοκοπία.
Ξεκαθάρισε επίσης πως δε μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως πλέον οι πάντες γνωρίζουν ότι κορόιδεψε τον ελληνικό λαό.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να απαλλαγεί η Ε.Ε. από τον λαϊκισμό ο οποίος όπως ανέφερε, δεν έχει συγκεκριμένη απόχρωση, δεν είναι απαραίτητα ακροδεξιός ή ακροαριστερός.
Η κα. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας λόγο για μια επιζήμια εθνικά συμφωνία ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως χαρακτηρίζει φασίστες και ακροδεξιούς όσους θεωρούν επιζήμια αυτή τη συμφωνία.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία της αναφέρθηκε στο μήνυμα των εκλογών αυτών το οποίο κατά την ίδια δεν είναι άλλο από την πολιτική αλλαγή που πρέπει να επέλθει σημειώνοντας πως τώρα είναι οι ώρα να αποδείξουν οι Νεοδημοκράτες πως μπορούν να είναι ενωμένοι ώστε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος.
Ρεπορτάζ Σεμπαϊδήν Καραχότζα

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 21 Απρίλιος 2019 15:41