Log in
updated 8:46 PM UTC, Apr 19, 2019
Ροή ειδήσεων :
Super User

Οι πρώτοι 62 υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Παχάλη Λύρατζη

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ
2 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
3 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
4 ΑΙΝΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
5 ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΤΖΕΝΗΛ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
6 ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΑΜΕΤ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
7 ΑΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΕΡΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
8 ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣ. Ε ΟΤΕ.
9 ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
10 ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ COSMOTE- EVALUE
11 ΓΙΑΣΑΡ ΟΓΛΟΥ ΓΙΑΣΑΡ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
12 ΓΚΑΡΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
13 ΔΑΡΑΒΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
14 ΔΕΜΕΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -
15 ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ
16 ΔΗΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
17 ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
18 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
19 ΖΑΝΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΠΟΙΗΤΡΙΑ
20 ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
21 ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
22 ΚΑΡΑ ΜΕΜΕΤ ΡΑΜΑΔΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
23 ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
24 ΚΑΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
25 ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
26 ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
27 ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
28 ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
29 ΚΙΛΙΝΚΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
30 ΚΙΟΣΕ ΝΕΜΠΙΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
31 ΚΟΥΚΟΥΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
32 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
33 ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
34 ΛΑΠΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ -ΔΙΑΣΩΣΤΡΙΑ
35 ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΝΙΚΟΜΑΧΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
36 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
37 ΜΟΥΡΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ
38 ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΑΜΠΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
39 ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
40 ΜΠΑΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
41 ΜΠΕΜΠΕΚΗ ΣΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
42 ΜΠΟΥΣΛΕΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
43 ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
44 ΜΩΡΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
45 ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
46 ΝΤΕΛΗ ΧΑΛΗΛ ΤΖΙΧΑΤ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
47 ΠΑΝΑΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
48 ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ ΠΤΥΧΙΟYΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
49 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΑΙΑ
50 ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
51 ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΌΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
52 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΛΕOΝΤΙΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
53 ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
54 ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
55 ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
56 ΣΤΑΘΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
57 ΣΤΑΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
58 ΣΤΙΒΑΚΤΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
59 ΦΕΣΑΤΙΔΟΥ ΑΝΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
60 ΧΑΛΗΛ ΟΛΓΟΥ ΓΚΙΟΥΝΓΚΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
61 ΧΑΤΖΗ ΣΑΜΠΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
62 ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Περιφορά Επιταφίου & Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου ΕΧΙΝΟΥ

1.Στη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2019»θα τελεστούν, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου ΕΧΙΝΟΥ οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες:
α. 26Απρ.2019:Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(από 18:00-20:00).
Ακολουθία Μ. Παρασκευής - Περιφορά Επιταφίου.(κίνηση με λεωφορείο).
β.27Απρ.2019: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ( 21:00-22:15)
Ανάσταση. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κκ. Παντελεήμων.(κίνηση ΜΟΝΟ με ΙΧΕ οχήματα).
2. Όσοι επιθυμούν, να παραστούν στις Ιερές Ακολουθίες και ταυτόχρονα να συμπαρασταθούν στους ακρίτες, των Στρ. Φυλακίων και των άλλων Δημοσίων Υπαλλήλων που διανυκτερεύουν στην Περιοχή (Κέντρο Υγείας, Αστ. Τμήμα, ΤΕ ΕΧΙΝΟΥ, κλπ),παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.
3.Οι επιθυμούντες να προσέλθουν, την Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δύνανται να κινηθούν (ΔΩΡΕΑΝ)για τον ΕΧΙΝΟ, με μισθωμένο λεωφορείο. Θέση – ώρα αναχώρησης :
α. Έμπροσθεν ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αγοράς (40 Εκκλησιών).
β. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 17:00(καμία αναμονή).
4. Δηλώσεις συμμετοχής,για όσους επιθυμούν να κινηθούν με το μισθωμένο λεωφορείο (ΔΩΡΕΑΝ),παρακαλούμε να απευθύνονται,μέχρι25 Απρ./12:00 (Μ.ΠΕΜΠΤΗ),όπως παρακάτω:
α.Μέλη και ‘’Φίλοι’’ της ΕΑΑΣ / Παράρτημα Ξάνθης
Με email ή στα κινητά τηλέφωνα: 6937409943 και 6944141420.
β. Ανάδοχοι και άλλοι Σύλλογοι
Στα τηλέφωνα των Συλλόγων τους, για τα μέλη τους και φίλους.
5.Νεώτερη Πληροφόρηση :από την ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr.
ΤΣ ΕΑΑΣ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

Οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την 5η Τακτική Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε ημέρα Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, αποφάσισε σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν τα εξής:
1.Έγκριση δικαιολόγησης απουσίας Περιφερειακών Συμβούλων από την 5η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Tο θέμα που εισηγήθηκε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Ελένη Δημούδη-Τζατζαΐρη, εγκρίθηκε ομόφωνα.
2.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για το έργο: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΔΟΥ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ». Tο θέμα που εισηγήθηκε ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Aναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Καλούδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
3.Έγκριση Εισηγητικής Έκθεσης επί της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά το Δ΄ Τρίμηνο 2018. Tο θέμα που εισηγήθηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τρύφων Εξάρχου, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
4.Έγκριση τροποποίησης Eτήσιου Προγράμματος Δράσης 2019. Tο θέμα που εισηγήθηκε ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Aναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Καλούδης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
5.Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου «Εργασίες βραχυπρόθεσμων επεμβάσεων βελτίωσης επιπέδου οδικής ασφάλειας Εθνικής οδού Νο 2 εντός των ορίων του Ν. Ξάνθης» συνολικού προϋπολογισμού 6.458.963,99€, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 2014 - 2020» και ειδικότερα στον άξονα προτεραιότητας 2 «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Aναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Καλούδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
6.Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 232/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου όπως τροποποιήθηκε με τις αριθμ. 29/2017 και 35/2019 αποφάσεις του, με θέμα «Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Αναπτυξιακής Ροδόπης – Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΡΟ.Α.Ε.)». Το θέμα που εισηγήθηκε η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κα Ζωή Κοσμίδου, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
7.Έγκριση κάλυψης δαπάνης για τη συμμετοχή των τέκνων του προσωπικού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σε Παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2019. Το θέμα που εισηγήθηκε η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κα Ζωή Κοσμίδου, εγκρίθηκε ομόφωνα.
8.Έγκριση έκδοσης απόφασης εργοταξιακής σήμανσης & προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για εργασίες που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση – βελτίωση βατότητας του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Ροδόπης». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
9.Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2019 και Ισολογισμού-Απολογισμού έτους 2018, του Νομαρχιακού Κ.Ε.Κ. Ξάνθης. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
10.Έγκριση κατ΄ εξαίρεση εξουσιοδότησης στα ΝΠΔΔ & Ιδρύματα χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης προκειμένου να διενεργούν αυτοτελώς τις διαδικασίες ανάδειξης προμηθευτών-χορηγητών για πετρελαιοειδή, για το έτος 2019. Το θέμα που εισηγήθηκε η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κα Αναστασία Κασάπη, εγκρίθηκε ομόφωνα.
11.Έγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς στους παραποτάμους τους και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα της Π.Ε. Δράμας, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
12.Έγκριση απαγόρευσης αλιείας στον ποταμό Έβρο και στους λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς των Εσωτερικών υδάτων της Π.Ε. Έβρου, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
13.Έγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς και λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
14.Έγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς Νέστο, Κόσυνθο, Κομψάτο, στους παραποτάμους τους και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα της Π.Ε. Ξάνθης, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
15.Έγκριση απαγόρευσης αλιείας στους ποταμούς και λοιπούς υδάτινους σχηματισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, για την προστασία της αναπαραγωγής των αλιευμάτων. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
16.Έγκριση ανταλλαγής του αγροτεμαχίου με αριθμό 3065 της αρχικής διανομής 1930 του αγροκτήματος Μικρόπολης του Δήμου Προσοτσάνης Ν. Δράμας, εμβαδού 1.500 τ.μ., με τμήμα του διαθέσιμου αγροτεμαχίου με αριθμό 1918 της Συμπληρωματικής Διανομής 1965 του ιδίου αγροκτήματος, εμβαδού 3.400 τ.μ., στους συνιδιοκτήτες στο πλαίσιο κατασκευής του έργου: «Φράγμα Μικρόπολης», της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε ομόφωνα.
17.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Δράμας, για την υλοποίηση της πράξης: «Κατασκευή 2/θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ξηροποτάμου 50 νηπίων». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε ομόφωνα.
18.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου για για την υλοποίηση της δράσης «Δραμοινογνωσία 2019». Το θέμα που εισηγήθηκεο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
19.Έγκριση σχεδίου και σύναψης σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Δράμας για την διάθεση τεχνικών υπαλλήλων Π.Ε. ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Π.Ε Δράμας. Το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, εγκρίθηκε ομόφωνα.
20.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Προσοτσάνης για την υλοποίηση της δράσης «ΓΕΩΡΓΙΚΗ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 2019». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
21.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Παρανεστίου για την υλοποίηση της δράσης «ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
22.Έγκριση σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δοξάτου (ΔΗΚΕΔΗΔ) για την υλοποίηση της δράσης «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ». Το θέμα που εισηγήθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης, εγκρίθηκε ομόφωνα.
23.Έγκριση των όρων και σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Π.ΑΜ.Θ./ Π.Ε. Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου για την υλοποίηση των έργων:
1.Κατασκευή υποδομών, των παιδικών χαρών Νικηφόρου, Πτελέας, Πλατανιάς, Υψηλής Ράχης, Χαμοκεράσων, Παλιαμπέλων και Τείχους Δήμου Παρανεστίου,
2.Συντήρηση κτιρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου Παλιαμπέλων,